За нас

Грижа за пациента

Диамант Дент Център е създаден през 2018год от Д-р Николай Николов. Клиниката е разположена в центъра на града, близо до Университетска болница и има собствен паркинг за удобство на пациентите.
Диамант Дент Център е оборудван с висококачествена апаратура, която ни позволява да предложим на нашите пациенти най-доброто в областта на денталната медицина. В нашата клиника ние възстановяваме вашата индивидуалност,защото всеки случай е различен и неповторим. При нас вие получавате индивидуален план на лечение , съобразен с вашите нужди. Диамант Дент работи качествено, във всички сфери на стоматологията, бързо и на достъпни цени. Ние сме безкомпромисни в работата си, защото предлагаме комплексно лечение на пациентите си. Благодарение на собствената ни лаборатория и рентген, бързината и качеството вървят ръка за ръка. Друго удобство за пациентите ни е работното време на клиниката от 8.00 до 20.00 часа . Диамант Дент Център работи и събота с работен график, а неделя приемаме спешни пациенти.

Диамант Дент Център е клиника с европейски стандарти, която е създадена, за да получават пациентите ни качествено комплексно лечение. В рамките на клиниката е концентрирано всичко необходимо за провеждането на лечение от начало до край. Клиниката разполага с четири дентални кабинета, собствена зъботехническа лаборатория, рентген, високо квалифициран персонал, дентални лекари, специализирани във всички направления на денталната медицина. В приятна и приветлива обстановка пациентите биват лекувани с последно поколение материали и апаратура. Модерната зъботехническа лаборатория дава възможност в рамките на един и същи ден да бъде изработена и поставена в устата на пациента съответната протезна конструкция, което е огромно предимство в днешния динамичен свят.
Клиниката ни има изключително гъвкаво работно време, съобразено с ангажираността на пациентите. При спешни и неотложни случаи работим и през почивните дни и празниците.