Кабинет – Операционен блок

Кабинет номер четири или операционният блок, разполага с обширна предоперационна, в коята пациентите се подготвят за плануваната интервенция и отново с една прекрасна гледка към тепето, която отвлича вниманието повреме на маниполациите. Операционната е оборудвана с най добрата версия стоматологични столове на марката Антос, който дава максимален комфорт на пациента и лекаря, защото всички модули по него са отделни и могат да се позиционират оптимално. В четвърти кабинет се извършват всички херургични интервенции и лазерно лечение.

YAG дентален лазер за твърди и меки тъкани LiteTouch

Добре дошли в света на най-иновативната технология в лазерната дентална медицина – лазерът LiteTouch, проектиран и произведен от Syneron Dental Lasers, който завинаги промени лицето на денталната медицина. LiteTouch е високоенергиен, бързо режещ, без фиброoптика Er:YAG дентален лазер за приложение в твърди и меки тъкани. Основното, което го отличава от останалите подобни апарати е уникалната технология „Laser-in-the-Handpiece. Генераторът на лазерния лъч е поместен в ръкохватката, незаменимо предимство, което дава възможност да се извършват с лекота различни манипулации бързо, безболезнено и с много кратък възстановителен период. LiteTouch се прилага във всички сфери на ежедневната дентална практика и във всяка клиника. За първи път лекарите по дентална медицина имат възможност да използват технология, с която да се докоснат до най-смелите мечти за висок професионализъм и изкуство.

„Laser-in-the-Handpiece“: Лазерната енергия достига до тъканите бързо, с голяма мощност, като осигурява изключителна прецизност, както в твърдите тъкани и костта, така и в меките тъкани.